Wild, wild spring!

Wild, wild spring!

Διαχρονικό όσο λίγα, με πιστούς ακόλουθους αλλά και διαρκώς καινούριους φαν, το λεοπάρ επιστρέφει δυναμικά αυτή τη σεζόν.

Σε τόταλ εμφανίσεις για τις πιο τολμηρές ή ως το key piece ενός statement look, το λεοπάρ ταιριάζει με τα πάντα και παραμένει σταθερή αξία για κάθε εποχή. 

Φέτος συνοδεύει τις εμφανίσεις μας στις παραλίες με μαγιό σε απόλυτα θηλυκά κοψίματα, μας συντροφεύει σε βραδινά ποτά με μάξι φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα και κουβαλάει τα απαραίτητα για την έξοδο από το σπίτι με τσάντες που συμπληρώνουν εντυπωσιακά κάθε outfit. 

Βρες μερικές από τις πιο stylish ιδέες για να εντάξεις το λεοπάρ στη νέα σου γκαρνταρόμπα και ανακάλυψε τα πιο φρέσκα items που θα σε κάνουν να δημιουργήσεις τα δικά σου fashion outfits. 

Όποιο και αν είναι το αγαπημένο σου πανωφόρι για την άνοιξη, είτε ένα κλασικό μπλέιζερ είτε ένα oversized τζάκετ, το λεοπάρ φόρεμα μπορεί να εναρμονιστεί τέλεια μαζί του.
Βάλε μια δερμάτινη ζώνη στη μέση ή δανείσου μία εμπριμέ υφασμάτινη από τα καλοκαιρινά σου φορέματα και άλλαξε το ύφος του χωρίς κόπο!

 

Μία άνιμαλ τσάντα ταιριάζει σε κάθε look, αλλά αν θέλεις να κάνεις ακόμη πιο δυναμική την παρουσία της συνδύασέ τη με ένα άλλο άνιμαλ πριντ στο ντύσιμό σου. 

Το ξέρεις σίγουρα ότι τα μίνι έχουν επιστρέψει δυναμικά και αν είσαι από αυτές που περίμεναν τη στιγμή, τότε σίγουρα μία λεοπάρ μίνι φούστα δεν μπορεί να λείψει από τις ανοιξιάτικες αγορές σου. Ιδανικότερο αξεσουάρ για εμάς ο τετράποδος συνοδός!

 

Βρες εδώ τα key λεοπάρ pieces του φετινού καλοκαιριού:


Μακρύ φόρεμα με τιράντες Mona


Μίνι ελαστική φούστα Melanie


Εξώπλατο ολόσωμο μαγιό Carmen


Μίντι ντένιμ φούστα Karla

Ντένιμ κορσές Nellie
Εξώπλατο γιλέκο Meghan & μίνι φούστα Amber

 

Τσάντα με αποσπώμενη χρυσή αλυσίδα Adeline

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.