Τα 7 look των ανοιξιάτικων αποδράσεων

Τα 7 look των ανοιξιάτικων αποδράσεων

Αν δεν έχεις ήδη φτιάξει τη βαλίτσα σου, τότε πιθανότατα την ετοιμάζεις τελευταία στιγμή. Ασχετα από το ποιος είναι ο προορισμός σου για αυτό το μικρό διάλειμμα του Πάσχα, υπάρχουν κάποια κομμάτια σταθερής αξίας που αξίζουν να πιάσουν τις πρώτες θέσεις στις αποσκευές σου.

1. Άνετα παντελόνια

Ένα άνετο παντελόνι δεν χρειάζεται να είναι ένα βαρετό παντελόνι. Συνδύασε ένα φαρδύ σε έντονο πριντ με το αγαπημένο σου ανοιξιάτικο πλεκτό τοπ ή αν είσαι φαν του μινιμαλισμού, οι φετινές λεπτομέρειες στα κοψίματα αναβαθμίζουν ακόμη και ένα κλασικό μαύρο παντελόνι

Αν πάλι προτιμάς τα έντονα χρώματα το colour blocking είναι ό,τι πιο stylish. Δικός μας αγαπημένος συνδυασμός το πορτοκαλί τοπ από Jardin de Vanité με το ψηλόμεσο παντελόνι Dev σε ματζέντα.


Παντελόνι Dunes, Chaton



Παντελόνι με λεπτομέρεια στο πλάι, JdV



Παντελόνι Dev, JdV


Παντελόνι Philippa, Karavan

 

2. Μακριά φορέματα 

Ένα μάξι, τύπου lingerie φόρεμα δεν μπορεί φυσικά να λείψει από τις επιλογές σου, αφού θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Φοριέται το ίδιο άνετα με loafers ή ένα ζευγάρι σανδάλια ενώ με ένα κροπ πουκάμισο ή ένα ντένιμ πανωφόρι μπορεί να γίνει το πιο ευέλικτο κομμάτι της βαλίτσας - έξτρα πόντοι για το πόσο λίγο χώρο θα σου δεσμεύσει!


Φόρεμα Mona, Sun Set Go

 Φόρεμα Mona, Sun Set Go

3
. Σορτς

Σορτς! Σορτς με κορμάκια, σορτς με πουκάμισα, σορτς με σακάκια. Είναι η ώρα που θυμάσαι πόσο βολικό είναι αυτό το μικρό κομμάτι ρούχου, που μπορεί να μετατραπεί σε απόλυτο fashion item με το κατάλληλο styling. Δοκίμασε ένα τζιν σορτς με ένα κορσέ για βραδινή έξοδο ή κάνε σύμμαχό σου το athleisure with a twist, ποντάροντας σε ένα σετ σορτς και πουκάμισο. 


Σορτς Marianne (γαλάζιο), Sun Set Go



Σορτς Marianne (λευκό), Sun Set Go


Σορτς Marianne (μαύρο), Sun Set Go



Σορτς Brandi, Karavan

4. Oλόσωμες φόρμες

Αν έπρεπε να διαλέξουμε το πιο πρακτικό και statement ρούχο, αυτό θα ήταν οι ολόσωμες φόρμες. Σε έντονα, ανοιξιάτικα print, μπορείς να τις συνδυάσεις εύκολα με το αγαπημένο σου τζάκετ ή να κάνεις ένα εύκολο layering με ένα στράπλες τοπ.  


Ολόσωμη φόρμα Judy (πράσινο), Chaton


Ολόσωμη φόρμα Judy (μπλε), Chaton

 

5. Κοντά φορέματα

Τα ανάλαφρα, κοντά φορέματα είναι τα πρώτα που αναζητάμε στη μεταβατική εποχή, αφού συνδυάζονται ιδανικά με όλα τα παπούτσια. Οι αγαπημένες chunky μπότες δημιουργούν ένα τέλειο outfit με ένα μίνι φόρεμα ενώ το look είναι εξίσου ιδανικό αν δεν αποχωρίζεσαι τα αθλητικά παπούτσια σου. Ένα κοντό φόρεμα με μανίκι δεν χρειάζεται πολλά να το συνοδεύσουν, αλλά μην πεις όχι και σε μια πιο καλοκαιρινή επιλογή, αφού μπορείς να φορέσεις ένα φαρδύ πουκάμισο σαν πανωφόρι, όσο οι μέρες είναι ακόμη δροσερές. 


Κοντό φόρεμα Vica, Karavan 


Κοντό φόρεμα Lori (λιλά), Chaton


Κοντό φόρεμα Dunes (ματζέντα), Chaton


Κοντό φόρεμα Lori (μαύρο), Chaton

6. Ανοιξιάτικα πλεκτά

Τα πλεκτά της άνοιξης θα σου δώσουν την άνεση που χρειάζεσαι, μαζί με αυτό το cozy feeling που αποτελεί το μεγάλο τους ατού. Επίλεξε ένα μακρύ με κουμπιά που θα φορέσεις και σαν ζακέτα, όπως το φόρεμα Dolores, ή ένα σετ σε παστέλ αποχρώσεις. Για τα πλεκτά με διαφάνειες ένα ποδηλατικό κολάν και ένα bandeau είναι η πιο πρακτική λύση. 

 


Φόρεμα Dolores, Karavan

Πλεκτό τοπ (πράσινο), milkwhite
Πλεκτή φούστα (πράσινη), milkwhite


Πλεκτό πουλόβερ Arenal, Stefania Vaidani
Πλεκτή φούστα Arenal, Stefania Vaidani

7. Μαγιό

Για το τέλος, ένα μαγιό πρέπει να πάρει μια τιμητική θέση στις αποσκευές. Πρώτον γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα βρεθεί η διάθεση για την πρώτη βουτιά, δεύτερον γιατί ακόμη κι αν δεν είσαι κοντά σε θάλασσα, κανείς δεν είπε ποτέ όχι σε λίγη ηλιοθεραπεία και τρίτον γιατί τα μαγιό, σύμφωνα με ένα παλιό αστικό μύθο, είναι το σύνθημα για τις καλύτερες, φωτεινές μέρες που έρχονται! 

Ολόσωμο μαγιό Keira, Sun Set Go


Ολόσωμο μαγιό Carmen, Sun Set Go

 


Μπικίνι Venus, Sun Set Go

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.